TOURGESCHIEDENIS.NL

Geschiedenis tour de france vanaf 1903

Disclaimer

Tourgeschiedenis.nl is een site met het educatieve doel om bezoekers meer te vertellen over de geschiedenis van de Tour de France. De gebruikte afbeeldingen uit de geschiedenis van de Tour de France op deze site zijn afkomstig van meerdere bronnen. Tot nu toe zijn de volgende bronnen gebruikt:

  • Foto's van Wikipedia of Wikipedia Commons, waarvan Wikipedia vermeld dat de afbeelding zich bevindt in het publiek domein, omdat de auteursrechten zijn verlopen. Volgens Wikipedia geldt dit voor landen in de Europese Unie, de Verenigde Staten, Canada en alle andere landen waar het auteursrecht 70 jaar na de dood van de auteur verloopt.
  • Foto's van gahetna.nl met als Auteursrechthebbende het Nationaal Archief onder nummer CC-BY-SA
  • Flickr as the Web’s single largest source of CC-licensed content
  • Foto's onder Creative Commons-licentie: Er zijn zes beschikbare Creative Commons licenties, van meest vrijgevende tot meest restrictieve licentie. Creative Commons kent een zoekfunctie waar foto's gevonden en gedownload kunnen worden.

Mocht iemand ondanks onze zorgvuldigheid van mening zijn dat fotorechten geschonden worden, informeer ons dan door middel van een mailtje.